Жителя Ізюму засудили на дев’ять років за вбивство залицяльника жінки

Вбивство сталося минулого року.

Жінка попросила чоловіка поговорити, а він вихопив ніж.

21 червня Дзержинський районний суд Харкова виніс вирок 39-річному чоловікові, який убив людину. Його позбавили волі на дев’ять років. Під час судового засідання чоловік визнав вину і розкаявся. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, чоловік був раніше судимим. Наприкінці липня 2022 року в Ізюмі зібралися п’ятеро місцевих жителів. Один із чоловіків почав залицятися до жінки. Вона попросила 39-річного чоловіка, якому давно подобалася, поговорити із залицяльником. Однак той узяв кухонний ніж і тричі вдарив ним залицяльника у живіт та грудну клітину.

«Розуміючи, що чоловік вже мертвий, вбивця з місця злочину втік. Незважаючи на те, що місто Ізюм тривалий час перебувало під контролем російських військових, після деокупації населеного пункту прокурорам та слідчим поліції вдалось розкрити цей злочин. За послідовної позиції правоохоронців було зібрано достатню доказову базу для доведення вини вбивці», — розповіли у прокуратурі.

Чоловіка визнали винним за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирок суду поки не набув чинності, оскільки триває строк на апеляційне оскарження.

Як писав KharkovNEWS.info, у травні до Дзержинського районного суду Харкова передали обвинувальний акт стосовно військовослужбовця 245-го гвардійського мотострілецького полку Збройних сил Росії, який під час окупації застрелив жінку в Ізюмі.

Джерело

Новости Харькова