Ізюмський пошкоджений пішохідний міст – придатний для пішоходів

20 листопада 2023 року в Ізюмі, на жаль, сталася непередбачувана аварійна ситуація одна із конструкцій пішохідного моста через сильні пориву вітру була зламана і впала додолу.

Хочу сказати, що цей міст був дуже пошкоджений під час збройної агресії росії проти України на початку березня 2022 року, коли російські війська намагалися захопити Ізюм, вони безжально розстрілювали цей міст і він був значно зруйнований.

Коли розпочалась, на жаль, тимчасова окупація, це був єдиний пішохідний шлях між двома частинами міста, які розділені річкою Сіверський Донець.

Після деокупації міста Збройними Силами України місцеві комунальники за дорученням начальника Ізюмської міської військової адміністрації Валерія Марченко провели поточні роботи по ремонту настилу, щоб можна було мешканцям безпечно проходити з однієї сторони міста на іншу.

Наразі, як ви бачите комунальники проводять поточні ремонтні роботи для того, щоб відремонтувати ті пошкодження, які відбулися нещодавно.

Але наразі ці конструкції цілі, він придатний для пересування пішоходів, тому користуючись нагодою закликаю мешканців, які постійно користуються цим мостом все ж використовувати його, як пішохідну зону, не переміщуватись на ньому транспортними засобами: мотоциклами, скутерами та іншим.

Будь ласка, використовуйте міст, як пішохідну зону, а не проїжджу частину.

Джерело

Новости Харькова