Харків’янка вбила знайомого уві сні

Убивство сталося на проспекті Жуковського.

Чоловік помер у лікарні.

Слідчі оголосили підозру 27-річній харків’янці, яка вбила знайомого. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Як установило слідство, вбивство сталося 13 березня близько 6:00 у квартирі будинку по проспекту Жуковського в Харкові. Напередодні жінка та чоловік посварилися. Після цього чоловік пішов спати, за деякий час жінка прийшла до нього й вдарила ножем.

«За даними слідства, підозрювана кухонним ножем завдала удар у спину зліва потерпілому, який у цей час спав. Від отриманого поранення чоловік за декілька годин помер у лікарні», — розповіли в прокуратурі.

Підозру жінці сформували за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років ув’язнення. Підозрювану затримали, вирішується питання щодо обрання їй міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як писав KharkovNEWS.info, Первомайський міськрайонний суд Харківської області визнав винним 45-річного мешканця села Красне (Лозівський район), який вбив і підпалив колишню кохану, та призначив йому покарання у вигляді десяти років ув’язнення.

Джерело

Новости Харькова