Харків’янин погрожував жінці зброєю на очах у доньки

На місце викликали поліцію.

П’яний чоловік посварився із дружиною та став погрожувати їй.

10 квітня поліцейські отримали повідомлення про випадок домашнього насильства у сім’ї. Сварка сталася одній із квартир багатоповерхового будинку на Салтівці. 43-річна жінка повідомила поліції, що її чоловік напідпитку погрожував їй зброєю. Це відбувалося на очах у малолітньої доньки.

На місці поліцейські з’ясували, що чоловік погрожував дружині мисливською рушницею та засобом для відстрілу патронів з гумовими кулями. На нього склали адмінпротокол про вчинення домашнього насильства та заборонили контактувати з жінкою. Зброю у нього вилучили. За інформацією поліції, жінка перебуває у безпеці.

«Поліцейські встановили, що чоловік є власником мисливської рушниці та спеціального засобу для відстрілу патронів з гумовими кулями, тому після проведення оцінки ризиків вчинення домашнього насильства щодо чоловіка складений протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 173-2 «вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування» Кодексу України про адміністративні правопорушення», — розповіли у поліції.

Матеріали щодо чоловіка спрямували до Московського райсуду Харкова. Наразі ухвалюють питання щодо анулювання дозволу чоловіка на право зберігання й носіння зброї.

Як писав KharkovNEWS.info, засудили жителя Харківщини, який задушив дружину на очах у маленького сина. Чоловік убив жінку, коли вона сказала про розрив.

Джерело

Новости Харькова