Через обстріли окупантів на Харківщині загинула людина

Ударів росіян зазнали близько 20 населених пунктів.

О 18:00 9 березня у селі Волохівка Чугуївського району внаслідок обстрілу загинув 73-річний чоловік.

Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

За даними поліції, цивільний чоловік загинув у гаражі, також внаслідок обстрілу пошкоджено будинок та господарські споруди.

Внаслідок інших обстрілів росіян сталися чотири пожежі, люди не постраждалі.

Опівночі у Богодухові російська армія обстріляла територію оздоровчого табору. 

О 19:44 у Липцях Харківського району відбувся ворожий обстріл, горіла трава на відкритій території. 

Близько 17 години у селі Одноробівка Богодухівського району внаслідок обстрілу горіли три приватні будинки. Без жертв.

Пожежа у селі Одноробівка внаслідок російських обстрілів. Фото: Віктор Коваленко

О 15 годині внаслідок обстрілу Вовчанська горів торгівельний павільйон, зруйновано приватний будинок, пошкоджено житлові будинки. 

Близько 12 години у селі Нечволодівка Куп’янського району відбувся ворожий обстріл, горіли трансформатор та трава. Внаслідок артобстрілу калібром 152 мм, РСЗВ «Смерч» пошкоджено інфраструктурні об’єкти, приватні домоволодіння.

За даними обласного управління поліції, по Вовчанським Хуторам Чугуївського району загарбники гатили з артилерії. Там пошкоджено два приватні будинки, господарчі споруди, техніка. У селі Караїчне внаслідок обстрілу росіянами зруйновано приватний будинок.

У Колісниківці Куп’янського району внаслідок артобстрілу калібром 203 мм 2С7 «Піон» пошкоджено господарчі споруди, приватний будинок.

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Гатище, Бочкове, Бударки, Дворічна, Синьківка та ін. Авіаудари ворог наносив по селам Гранів та Синьківка.

В Повітряних Силах повідомили, що у ніч на 10 березня російські окупанти ударили 4-ма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині і Донеччині. 

За даними Генштабу, за минулу добу на Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів. 

Як писав KharkovNEWS.info, російські обстріли спричинили пожежу у дитсадку на Харківщині. Також пошкоджено ще один освітній заклад.

ПопереднійНаступний

Джерело

Новости Харькова