В селі П’ятегірське відбулися змагання з міні – футболу

За підтримки начальника Ізюмської міської військової адміністрації Валерія Марченко 8 жовтня 2023 року на КЗ «Спортивного  клубу «Чемпіон» с. П’ятигорське проводився відкритий чемпіонат Донецької селищної ради з міні – футболу, де взяла участь команда Ізюмської ДЮСШ ім. В.В Ткаченко.

Ігри за календарем (колова система 2 кола). Команда Ізюмської ДЮСШ імені В.В. Ткаченка брала участь трьома віковими групами. А саме: наймолодші юнаки 2014 р.н., середні за віком 2012 р.н. та найстарші 2009 р.н.

Першими зустрічалися команди Авангард (смт Андріївка) – Ізюм (2014 р.н.).

Гучна перемога Ізюмської ДЮСШ з рахунком 10:0

Друга гра: Валькірії (смт Андріївка) – Ізюм (2009 р.н.). Поразка старшої вікової групи з рахунком 9:6. До останніх хвилин матчу гра була рівна, тому свідчив рахунок на табло 6:6. Але наприкінці матчу команда Валькірії (смт Андріївка) все ж таки змогла отримати перемогу.

Третіми грали середні за віком команди  Ізюм (2012 р.н) – Промінь (смт. П’ятигоірське). Перемога команди Промінь з рахунком 8:6.

У другому турі наймолодші вихованці Ізюмської ДЮСШ у важкій боротьбі в свій актив записують одне очко, граючи в нічию з рахунком 3:3, де супротивником була команда Скорпіон (смт Андріївка).

П’ята гра Ізюмської ДЮСШ (2009 р.н.) з  Авангард (смт Андріївка), рахунок 3:6 на користь Авангарду (смт Андріївка).

В заключній грі на майданчику зустрілися середні за віком юнаки 2012 р.н. Матч Авангард (смт Андріївка) – Ізюм закінчився гучною перемогою Ізюмчан, рахунок матчу 2:15.

Всі юнаки з нетерпінням чекають наступного 3 туру, кожен матч та кожна гра має великий вклад в досвід молодих спортсменів. Чекаємо на нові перемоги.

Джерело

Новости Харькова