Трекінгові черевики у магазині Terra Incognita — якість та надійний захист для ваших ніг

Під час тривалих і складних походів, пересування гірськими маршрутами, на полюванні та піших прогулянок рельєфом різної якості найбільше страждають ноги людини. Ідеальним взуттям, здатним забезпечити надійний захист ніг людини, вважаються трекінгові черевики. В Україні цей вид взуття дуже затребуваний у людей, які обожнюють активний відпочинок, незалежно від віку та статі.

Особливість трекінгового взуття полягає саме в тому, що воно створене для комфортного пересування маршрутами з різним рельєфом, чи то гірська місцевість, рівнина або перетнута місцевість. В інтернет-магазині Terra Incognita представлений широкий асортимент трекінгового взуття. Якщо ви віддаєте перевагу сімейному відпочинку, ви можете придбати у нас пару якісних трекінгових черевиків для кожного члена вашої родини.

Конструктивні елементи трекінгового взуття та їх властивості

Трекінгові черевики — зручне та міцне взуття, призначене для ходьби по нерівній місцевості за будь-яких погодних умов. Цьому сприяє особлива конструкція трекінгових черевиків для жінок чи чоловіків, що включає такі елементи:

  • жорстку підошву з протектором;

  • укріплений шкарпетку та п’яту для захисту стопи;

  • надійну систему шнурівки;

  • герметична мембрана для захисту від вологи.

Верх черевиків

Цей елемент зазвичай виконаний із міцної, але гнучкої шкіри або шкірозамінника, що забезпечує додатковий захист ніг людини від зовнішніх впливів. У той же час внутрішня підкладка, виготовлена з м’якого дихаючого матеріалу, забезпечує ногам комфорт під час тривалих і складних походів.

Підошва черевиків

Якісна підошва трекінгових черевиків характеризується:

  • гарною амортизацією, створюючи комфорт та легкість для ніг людини під час ходьби;

  • ефективним зчепленням з поверхнями різного типу — від кам’янистих сальних порід до гравію та м’якого глинистого ґрунту.

Підошва жіночих трекінгових черевиків, як і чоловічих, має бути виконана з високоякісного матеріалу, що забезпечує їй міцність належного рівня та стійкість до стирання.

Система шнурівки

Трекінгове взуття оснащене зручною системою шнурівки, що дозволяє максимально «підігнати» їх по нозі для забезпечення максимально якісної підтримки суглобів в області кісточок. Наявність в області п’яти та носіння черевиків спеціальних (протиударних) вставок забезпечує додатковий рівень захисту для ніг людини від можливих пошкоджень.

Герметична мембрана

Мембрана виконує кілька функцій:

  • захищає ноги людини від вологи;

  • має дихаючі властивості, забезпечуючи ефективну циркуляцію повітря.

Наявність мембрани трохи підвищує вартість трекінгового взуття, ціна на пару таких черевиків буде дещо вищою, але при цьому збільшується також ефективність та функціональність самого взуття.

Мембрана трекінгових черевиків, як правило, виконана зі спеціального матеріалу, який дозволяє повітря циркулювати всередині взуття, запобігаючи накопиченню вологи та поту, створюючи комфортний мікроклімат для стоп. У той же час мембрана має герметичні властивості, які захищають стопу від попадання води та інших рідин.

Таким чином, трекінгові черевики, це ідеальне рішення для захисту ніг людини під час походів у дощових чи вологих умовах, де захист від води — вкрай важливий критерій вибору надійного взуття.

Інтернет-магазин Terra Incognita пропонує купити в Києві трекінгові черевики чоловічі, жіночі та для дітей, з мембраною та без неї, звичайні та утеплені моделі від таких виробників, як Alpine Pro, Asolo, Bestard, Kayland, LaSportiva, Mountain Equipment, Salewa, Trezeta, Vasque, Zamberlan та ін.

Джерело

Новости Харькова