Тепловізори Пульсар: чим цікаві та які є серії

Мисливцям та охоронникам потрібно і вдень і вночі дивитися навкруги. Першим для нападу, другим для захисту. Коли світло, то робота обох виконується чітко. А от щоб людина була ефективна у своєму занятті й вночі, потрібно мати тепловізор Пульсар. Він дозволяє бачити чітку картинку не тільки в темряві. Буде добрим помічником навіть тоді, коли йде дощ чи сідає туман на додачу до того, що темно.

Розібратися, який тепловізор бренду Пульсар обрати, не дуже складно. Вони мають чітку градацію на декілька серій:

  • Pulsar Helion – найбільш продуктивний на витривалий;
  • Pulsar Axion – найбільш мобільний, тому що маленький;
  • Pulsar Quantum – найбільш бюджетний.

Цікаво те, що в будь-якій серії можна знайти модель, що буде відповідати потребам. Різниця лише в тому, як довго зможе тримати акумулятор та чи достатньо далеко можна буде бачити живий об’єкт. Тобто для охоронця, який стоїть на стражі чогось стаціонарного, не дуже й потрібно бачити на кілометри уперед. А мисливцю, який весь час у русі, може й треба, але ж краще мати маленький прилад, кишеньковий.

Купити тепловізор Пульсар чи замовити прилад нічного бачення

Для багатьох два прилади: тепловізор та для нічного бачення, майже те саме. Але це зовсім не так. На сторінці https://grand-pulsar.com.ua/pribory-nochnogo-videniya можна побачити, що моделі тільки трішки зовні схожі. Можливості в них зовсім різні.

Тепловізор показує картинку, спираючись на знайдене тепло. Звідси й назва. І саме тому цей прилад не вимагає навіть променю світла.

Прилад нічного бачення не може показати картинку без світла. Тобто потрібно, що був хоча б яскравий місяць вночі, та ще й повний. Або ліхтарем світити у те місце, де щось потрібно в темряві роздивитися.

Саме тому прилад нічного бачення використовується, коли потрібно споглядати за об’єктом на дуже маленьких відстанях. Тобто, щоб можна було якось вплинути світлом. 

Достойні моделі випускаються під брендом Pulsar та Yukon. Вони надійні та витримують різні погодні умови.

Який тепловізор краще обрати

Якщо розглядати оптимальний варіант тепловізора від Пульсар, то безперечно краще обирати модель з серії Helion 2 XP50 PRO. Вона здатна:

  • показати об’єкт на відстані до 1,8 км;
  • вести відеозапис;
  • передавати інформацію за допомогою WiFi;
  • працювати безперервно 9 годин тощо.

Більше характеристик можна побачити в інтернет-магазині grand-pulsar. А також ознайомитися з більш бюджетними моделями.

Якщо обирати тепловізор для частих нічних спостережень, то є сенс звернути увагу на моделі, що максимально захищені від вологи, бруду, морозу. Менеджер компанії Гранд Пульсар допоможе обрати тепловізор, який легко перенесе температуру навколишнього середовища від -25 °С до +50 °С. А також підбере запасний акумулятор, щоб збільшити автономне використання в польових умовах.

Який прилад нічного бачення обрати для комфортної роботи

Вузькоспеціалізований прилад нічного бачення треба обирати за характеристиками. І саме вони підказують, що слід звернути увагу на модель Pulsar Challenger G2+ 3,5x56B:

  • дальність спостереження – 350 м;
  • збільшення зображення – у 3,5 рази;
  • вага – 700 г.

З таким монокуляром буде зручно спостерігати та можна отримувати доволі чітку картинку. До того ж, прилад має добре охоплення території: 12 градусів навкруги об’єкта спостереження.

Інші моделі теж мають цікаві можливості. Наприклад, випускаються у вигляді маски, що дозволяє рукам бути вільними.

Який саме варіант обрати, можна вирішити тільки після детальної консультації. Її надасть менеджер компанії Гранд Пульсар, та організує відправку поштою по Україні.

Джерело

Новости Харькова