Шановні працівники медичної галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня медичних працівників. Ваша професія завжди була і залишається однією із найблагородніших, адже своєю щоденною сумлінною працею Ви оберігаєте найбільший Господній дар – людське життя!

Незважаючи на складні для нашої держави часи, ви всі з вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа, докладаєте усіх зусиль задля збереження життя і зміцнення здоров’я українців.

У часи випробувань у цій професії залишаються лише ті, хто готовий, не шкодуючи ні сил, ні часу, боротися за життя і здоров’я людей, кому притаманне почуття гуманізму, хто відчуває мегавідповідальність за обрану справу. Віддані своїй справі ви виявляєте свій героїзм, рятуючи життя людей, щодня, у найскладніших умовах, у лікарнях та поблизу лінії фронту. Цілодобово надаєте допомогу пораненим бійцям Збройних Сил України. Це неоціненний вклад у порятунок людей, ризикуючи власним здоров’ям і життям, залишивши вдома родини, стояли і продовжуєте стояти на сторожі порятунку десятків тисяч людських життів.

Прийміть сердечну подяку за Вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь. Щиро бажаємо усім міцного здоров’я, наснаги, миру, добра, сімейного затишку та благополуччя Вам і Вашим родинам! Ви наш державний і місцевий скарб, і ми не маємо іншого права, ніж його зберегти. Дякуємо за те, що ви є! Зі святом вас, дорогі медики!

Разом – до Перемоги!

Слава Україні!

Героям Слава!

Джерело

Новости Харькова