Привітання з Різдвом Христовим

Шановні жителі Ізюмської громади,

У цей особливий день, коли вся християнська спільнота святкує народження Ісуса Христа, я хочу висловити вам свої найщиріші Різдвяні вітання.

Нажаль війна, яку веде росія проти нашої країни, не дасть змоги нашим захисникам обійняти своїх рідних та близьких за святковим столом. Але підступний ворог невзмозі розірвати те єднання, яке є між нами, яке веде нас до нашої Перемоги через усі виклики та небезпеки.

Ми – велика українська родина, яка вірить у свою Перемогу над будь-якими труднощами. Разом ми працюємо, щоб наблизити цей час, коли наші захисники зможуть повернутися додому і наша країна буде вільною від загрози. Нехай це Різдво принесе нам надію, мир і можливість бути разом з нашими близькими.

Сьогодні ми вшановуємо тих, хто стоїть на передовій, захищаючи наше майбутнє. Нехай Боже благословення буде з ними, а їхні зусилля призведуть до перемоги над ворогом.

З Різдвом Христовим, дорогі друзі! Нехай цей святковий час принесе вам радість, тепло та благополуччя. Бажаю вам миру, якого так сильно прагнемо, і світлого майбутнього для нашої єдиної та неподільної громади.

З найкращими побажаннями,
Валерій Марченко,
Начальник Ізюмської міської військової адміністрації

Джерело

Новости Харькова