Кришки для паперових стаканів: якість на першому місці

При сьогоднішньому ритмі життя гарячі напої “з собою” користуються надзвичайно великим попитом. Велика кількість різноманітних справ і брак часу не дозволяють людям спокійно посидіти в кафе за чашкою чаю чи кави. Тому більшість закладів пропонують напої на винос. Проте щоб клієнт залишився задоволений, важливо приділити увагу тому посуду, в який наливається напій. Причому як паперовим стаканчикам, так і кришечкам для них. Наприклад, дуже якісні кришечки для паперових стаканчиків можна придбати на сайті ukrtopplast. 

Чому паперові стаканчики такі популярні?

Вперше одноразовий стаканчик з’явився ще у далекому 1907 році і практично одразу ж набув великої популярності. Сьогодні ці вироби представлені у великому розмаїтті варіантів, відрізняючись між собою розмірами, формами та кольорами.

Кришечки для паперових стаканів виникли дещо пізніше. Але щойно їх було винайдено, як вони викликали справжній бум. Така популярність одноразового посуду зумовлена рядом причин:

  • ці речі є універсальними і чудово підходять як для гарячих, так і для холодних напоїв;
  • вони екологічні;
  • одноразовий посуд безпечний для людини;
  • він зручний у використанні;
  • у нього дуже низька вартість.

Кришки для паперових стаканів виготовляють з високоякісного пластика. Традиційним матеріалом для стврення цієї продукції є полістерол. Він дозволяє створювати кришечки будь-яких розмірів та форм.

Як обрати кришечку для паперового стаканчика?

Кришки для напоїв випускаються у різних розмірах:

  • від 69 до 72 мм в діаметрі ідеально підходять для еспрессо;
  • від 75 до 79 мм підійдуть для стандартних стаканчиків ємністю 200-260 см, в яких продають чай, каву, какао та різноманітні прохолоджувальні напої;
  • діаметром від 80 до 85 мм частіше за все використовуються зі стаканчиками, в яких подають латте, капучіно, молочні коктейлі;
  • кришечки від 88 до 95 мм в діаметрі використовуються з великим стаканчиками, розрахованими на велику кількість рідини.

Від діаметра кришечки буде залежати і її вартість. Чим більший діаметр, тим дорожчою буде кришка.

Де краще купувати кришки для паперових стаканів

Щоб придбати кришечки відповідної якості, краще звертатися до перевірених виробників. Тільки так ви можете бути впевнені, що кришечки не тріскатимуться та будуть зручними у використанні. Якщо ви прагнете придбати товари дійсно високої якості, то звертайтеся до компанії Ukrtopplast, яка є виробником кришок для паперових стаканів №1 в Україні. 

Основна політика Ukrtopplast — це максимально висока якість продукції та прагнення задовольнити потреби навіть найбільш вимогливих замовників.

Джерело

Новости Харькова