Харків’янин «поховав» дружину, щоб виїхати за кордон

44-річний чоловік вирішив незаконно виїхати з України.

Харків’янин мріяв потрапити до Угорщини.

Сьомого травня прикордонники Мукачівського загону (Закарпаття) викрили ухилянта з Харкова. 44-річний харків’янин прибув до пункту пропуску «Лужанка» разом із 16-річною донькою. Він показав прикордонникам свідоцтво про смерть дружини та рішення суду про встановлення факту її смерті. Проте документи виявилися підробкою.

«Під час перевірки документів прикордонники з’ясували, що вони є повністю сфальсифікованими. До того ж у ході співбесіди з «вдівцем» було встановлено, що його дружина жива та наразі перебуває за кордоном», — розповіли у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

Співробітники Прикордонної служби повідомили поліцейським про злочин чоловіка, передбачений ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Фото: Західне регіональне управління ДПСУ

Як писав KharkovNEWS.info, раніше прикордонники Мукачівського загону затримали у горах на Закарпатті шістьох ухилянтів зі Львівської, із Вінницької, Черкаської та Харківської областей. Чоловіки хотіли потрапити до Румунії в обхід пунктів пропуску.

Джерело

Новости Харькова