Де купити насіння соняшнику під препарат Гранстар

Займатися посівом соняшника, а потім втрачати частку доходу тільки тому, що зросли витрати на відділення культури від бур’яну – це дуже сумна справа. Багато трави на полі просто не дасть нормально розвиватися засіяній рослині. Результат: не має очікуваного прибутку, немає розвитку сільгосппідприємства.

Щоб такого не трапилося, потрібно обробляти насіння препаратом Гранстар. Цей пестицид пригнічує зростання широколистих бур’янів, та на стадії збору врожаю не потрапляє в загальну масу. Однак, як завжди, є одно «але». Ні всі сорти витримують таку обробку. І щоб не втратити врожай ще й від того, що був використаний пестицид, потрібно відразу використовувати насіння соняшнику під Гранстар. Закордонні та вітчизняні селекціонери вже давно вивели сорти, які стійкі до цього препарату. В підсумку, вийде отримати великий урожай та ще й чистий від шкідників чи бур’янів.

Купити насіння, що буде гарно розвиватися в міцну рослину, можна на сайті Яблуком. Довіряти йому можна з багатьох причин.

  • Він займається не тільки продажем, а й допомогою аграріям у всіх питаннях.
  • В компанії працюють менеджери. Але є відділ агрономів, технологів. Звернувшись до інтернет-магазину yablukom, можна отримати дієву пораду від експерта. І вона не буде направляти тільки на якесь одне рішення, чи на якусь одну продукцію.
  • Всі види насіння соняшника під Гранстар закуповується у сертифікованих виробників. Це гарантує, що буде великий відсоток сходів та у підсумку, добрий урожай.
  • Доставка відбувається відразу, після замовлення та зручним способом. Для оплати теж можна використовувати зручні варіанти.

    Як обрати насіння соняшнику під Гранстар

    Завдяки тому, що вся продукція на сайті yablukom сертифікована, придбати можна будь-який сорт насіння соняшника з поміткою Гранстар. Знайти її можна в описі рослини. Або звернутися до консультанту компанії Гранстар.

    Якщо ж вибирати насіння не тільки за вимогою стійкості до пестициду, а ще й до умов місцевості, то потрібно звернути увагу й на властивості сорту. Вони теж зазначені на сайті та можна розпитати менеджерів компанії Яблуком.

    Насіння може бути:

    • рекомендоване до посіву на всій території України, або у степовій частині країни, чи іншій;
    • стійке до посухи;
    • з міцним триманням врожаю у капелюхах (не осипається під сильним вітром);
    • не їстівним для семи видів шкідливої комахи вовчка.

    Тобто окрім стійкості до пестицидів, потрібно звертати увагу ще на багато чинників. І якщо ще немає досвіду, агрономи компанії Яблуком допоможуть розібратися. В них вистачає знань та досвіду, щоб навіть по фото з полів визначити, що не так з культурою. Тому можна бути впевненим, що співробітники компанії дадуть дієві рекомендації.

    Джерело

    Новости Харькова