Звернення начальника Ізюмської міської військової адміністрації Валерія Марченка з нагоди вшанування Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

Шановні ізюмчани!
20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”.

Цього дня вшановуємо пам’ять про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. Почуття гідності та честі, право на самовизначення є головними цінностями українців. Ці риси об’єднують наших героїв – борців за свободу та незалежність України різних часів.

Сьогодні, в умовах війни в України, маємо частіше згадувати доленосні події, які стали символом боротьби за свободу та гідність. Майдан перестав бути назвою місцевості. Він став символ Свободи.

Герої Небесної Сотні – уособлення людської, громадянської та національної відваги й самовідданості.
Небесна Сотня стала для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, а й прикладом та джерелом натхнення для наших воїнів, які гідно захищають територіальну цілісність України, утверджуючи право людини на вільне життя. Українці вибороли право на демократичний європейський розвиток держави і готові боротися за нього та очищення від тоталітарного минулого.

Герої не вмирають!
Слава українському народові!
Вічна слава Героям!

Джерело

Новости Харькова