Шановні жителі, керівники установ, підприємств та організацій Ізюмської міської територіальної громади!

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року №777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів» протягом квітня-травня 2024 року традиційно триває щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля». 

Акція має на меті змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ви проживаєте.

Запрошуємо та закликаємо усіх небайдужих громадян згуртуватися та спільно протягом квітня – травня поточного року, ураховуючи безпекову ситуацію:

• очистити прилеглі території до приміщень, домогосподарств;

• привести території, прилеглі до адміністративних будівель, прибудинкові території належний естетичний та санітарний стан;

• ліквідувати чагарникові порослі;

• ліквідувати стихійні смітники та не допускати факти несанкціонованого розміщення відходів.

Наш громадський обов’язок – пам’ятати і всебічно сприяти оздоровленню природи, що нас оточує! Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тож усіх небайдужих закликаємо приєднатися до акції «За чисте довкілля» і внести свій посильний внесок. Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу землю квітучою і неповторною.

Просимо старост та голів квартальних комітетів разом з мешканцями визначитися з днем проведення акції та повідомити КП «Благоустрій міста Ізюма» за телефоном 050-012-38-57 з метою своєчасного встановлення контейнерів для вивезення відходів.

Джерело

Новости Харькова