Після атаки росіян у Харківській області виникли проблеми з телебаченням і радіо

Російські безпілотники обстріляли багато об'єктів критичної інфраструктури регіону.

Росіяни можуть повторно вдарити по телевізійній інфраструктурі. 

У Харківській області відновлюють об’єкти теле- та радіоінфраструктури, які російські окупанти пошкодили під час масованої дронової атаки уночі 14 березня. Частина об’єктів уже відновлена. Наразі перебої із теле- та радіосигналом фіксують у декількох районах. Жителів регіону закликають довіряти лише офіційній інформації.

«Усі служби зв’язку працюють над відновленням та намагаються поновити роботу об’єктів у найшвидші терміни! Не виключаємо, що окупанти будуть завдавати повторні удари. Маємо бути готові до оперативного реагування. Звертаємося до жителів Харківщини: довіряйте офіційним джерелам інформації!», — зауважив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Зазначимо, через обстріли теле- та радіосигнал також зник у Сумській області, були перебої із мобільним зв’язком. Росія била ракетами та авіаснарядами по радіотехнічних об’єктах. Унаслідок ударів були виведені з ладу передавачі телерадіомовлення у Сумах, Шостці, Білопіллі та Тростянці.

Як писав KharkovNEWS.info, уночі 14 березня окупанти масовано обстрілювали об’єкти телевізійної інфраструктури Харківщини. По об’єктах запустили безпілотні літальні апарати. Серед населених пунктів, по яких били вранці, опинилася Лозова. У місті пошкоджений будинок і господарчі споруди. Уранці телерадіокомпанія «Лозова» тимчасово припинила мовлення. Ефір на хвилі 106.7 FM був недоступним.

Джерело

Новости Харькова