У ДТП на Харківщині загинув підліток, водій автівки був п’яний

Машина перекинулася, хлопець вилетів у вікно.

У ДТП загинув 15-річний хлопець, ще один підліток такого ж віку та водій не постраждали.

У середу 1 травня у Куп’янському районі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Близько 14:30 біля села Аркадівка (Шевченківська громада) автомобіль Daewoo Lanos з’їхав з польової дороги та перекинувся. Унаслідок ДТП загинув 15-річний хлопець, ще один 15-річний підліток та 34-річний водій не постраждали. Як виявилося, водій сів за кермо п’яним.

«Водій транспортного засобу у стані сп’яніння не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та перекинувся. 15-річний підліток, який знаходився на передньому пасажирському сидінні, вилетів у вікно. Від отриманих травм він помер на місці, — повідомили у Головному управлінні Нацполіції Харківщини. — Слідчі встановили, що 34-річний водій Daewoo Lanos перебував у стані сп’яніння. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Поліцейські відкрили кримінальну справу за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Водієві загрожує до десяти років тюрми та позбавлення права керувати транспортними засобами від п’яти до десяти років.

Як писав KharkovNEWS.info, п’яний водій утік із місця смертельної ДТП у Харкові. У ДТП загинув 21-річний чоловік.

Джерело

Новости Харькова