На Харківщині погасили поштову марку «русскій воєнний флот — до дна»

Це продовження серії марок "русскій воєнний корабль…".

Тираж становить мільйон марок.

На Харківщині погасили поштову марку «русскій воєнний флот — до дна!». Вона стала продовженням серії поштових марок під назвою «русскій воєнний корабль…».

«Українські захисники продовжують нищити ворожі судна в Чорному морі та зачищати акваторію від російських окупантів. Переконаний, що кількість потоплених кораблів буде зростати до повного очищення моря», — повідомив заступник начальника ХОВА Євген Іванов. 

За інформацією «Укрпошти», марку «русскій воєнний флот — до дна!» випустили тиражем в один мільйон екземплярів. Її автор — художник Віктор Грудаков. На блоці зображені кораблі окупантів, які потопили, уразили чи вивели з ладу українські захисники.

«У поштовому випуску «русскій воєнний флот — до дна!» — найвагоміші втрати ворога на морі за два роки повномасштабної війни. Зображений під прицілом «адмірал макаров» все ще неушкоджений, але, сподіваємося, ненадовго. Новинка продовжує легендарну серію, яку у квітні 2022-го почала поштова марка «Русскій воєнний корабль, іді… !». Авжеж, та сама, що передвістила знищення Збройними Силами України ворожого крейсера «москва», — розповіли в «Укрпошті».

Нову марку можна знайти у поштових відділеннях, філателістичних крамницях або замовити у поштовому маркеті країни за посиланням тут. Аркуш коштує 120 гривень.

Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: «Укрпошта» Фото: «Укрпошта» Фото: «Укрпошта» ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, восени у Харкові презентували поштовий блок «Міста Героїв. Харківщина». На марках зображений Харків, Куп’янськ, Ізюм і Балаклія.

Джерело

Новости Харькова