Харківською обласною військовою адміністрацією розпочато розробку проєкту Програми комплексного відновлення  Харківської області на період до 2027 року та продовжено строк подання пропозицій громадськості

Шановні мешканці Ізюмської міської територіальної громади!

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про регулювання містобудівної діяльності», начальником обласної військової адміністрації від 15 серпня 2023 року № 439В видане розпорядження «Про розроблення Програми комплексного відновлення Харківської області на період до 2027 року».

Програма комплексного відновлення Харківської області на період до 2027 року  (далі – Програма) – це передумова швидкого залучення інвестицій у регіон, отримання міжнародної та державної допомоги, яка спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та є основою для планування конкретних заходів подальшого відновлення та розвитку Харківської області.

Програма буде орієнтована на досягнення Цілей сталого розвитку України до 2030 року, визначених Указом Президента України від 30 вересня 2019 року № 722.

Робота з розроблення Програми відбуватиметься з урахуванням думки громадськості, бізнесу, органів місцевого самоврядування та зацікавлених осіб. Фактично відновлення регіону має стати справою кожного.

Запрошуємо громадськість долучитись та взяти участь у цьому процесі.

За результатами опрацювання вже отриманих пропозицій на першому етапі роботи, було вирішено продовжити строк прийому пропозицій від громадськості.

Пропозиції до Програми просимо надсилати до 31 січня 2024 року включно Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації на електронну адресу [email protected] або листом на поштову адресу: 61002, Харківська область, м. Харків, вул. Сумська, 76.

Пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в електронній формі та повинні містити: прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина або найменування і місцезнаходження юридичної організації, підпис із зазначенням дати, контактний телефон.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції до проєкту Програми, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Джерело

Новости Харькова