Головні новини Харкова 16 квітня: повернули на маршрути трамваї та тролейбуси

Фото: Василь Голосний

Основні новини доби – в хроніці МГ “Об’єктив”.

11:02

У Харкові відновили рух тролейбусів та трамваїв ще на чотирьох маршрутах

“Сьогодні, 16 квітня, на лінії вийшли тролейбуси № 12, 18 і трамваї №16 та 16А. Трамваї №3 курсують за скороченою схемою – від розворотного кола “Вокзал” до розворотного кола “Новожанове”, – поінформувала пресслужба Харківської міськради.

10:40

У Харкові подешевшали свіжі овочі – мерія

У Харкові проаналізували ціни на овочі нового врожаю Дані повідомив Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міськради. За наявними даними, протягом місяця ціни на свіжі овочі знизилися: огірки подешевшали на 10%, помідори – на 3,5%, капуста – на 30%. Детальніше.

Фото: Пресслужба ХМР10:02

На Харківщині діють графіки відключень електрики – Міненерго

“Через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі застосовувалися графіки відключень у Харківській області, обмеження діють і сьогодні”, – зазначили в пресслужбі Міністерства енергетики України.

09:47

Місць масового відпочинку на воді на найпопулярнішій водоймі Харківщини немає

Голова Печенізької громади Харківської області Олександр Гусаров попередив мешканців і гостей: на берегах Печенізького водосховища немає місць, де було б дозволено купатися.

“Вкотре звертаємо увагу, що в Печенізькій громаді відсутні місця масового відпочинку людей на водних об’єктах”, – наголосив Гусаров.

Фото: focus.in.ua08:18

Синєгубов — про обстріли за добу: ударів по Харкову не було, є загиблі

Начальник ХОВА Олег Синєгубов зранку 16 квітня поінформував про наслідки російських обстрілів області.

“За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Уди, Козача Лопань, Стрілеча та ін. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Лук’янці, Волохівка”, – перелічив Синєгубов. У Лук’янцях через авіаудар двоє людей загинули та четверо – поранені.

07:38

Росіяни не штурмували на Харківщині

“На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів”, – повідомили в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Авіаційні удари припали по населених пунктах Лук’янці та Волохівка Харківської області.

07:21

Ніч у Харкові пройшла без тривог

Протягом минулої ночі в Харкові не оголошували повітряні тривоги. При цьому над іншими регіонами України літали російські “шахеди”. Вранці командування Повітряних сил ЗСУ повідомило, що дев’ять із дев’яти безпілотників збили.

Джерело

Новости Харькова