Через обстріли на Харківщині чоловік опинився під завалами

Окупанти обстріляли близько 15 населених пунктів області.

Уввечері 20 квітня російські війська обстріляли Золочівську громаду.

О 18:22 КАБ влучив на територію недіючої ферми у селі Перемога Богодухівського району. З-під завалів будівлі деблокували 55-річного чоловіка та госпіталізували до медзакладу.

Як розповів начальник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко, у селі Мала Рогозянка зруйновано сарай сільгосппідприємства, в якому утримувалася худоба. Під завалами при свідомості опинився чоловік 1968 року народження. Декілька двоповерхових багатоквартирних будинки отримали пошкодження. Чоловіка вдалося врятувати, він отримав травму таза та голови, його відправили у лікарню. 

Поранений — охоронець підприємства. Під час удару РФ він перебував у сараї, де утримують корів і телят. Щоб звільнити чоловіка, місцеві підприємці надали техніку, що допомогло рятувальникам та поліцейським.

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, також увечері окупанти обстріляли Чугуївський район. У селі Приліпка горів приватний будинок.
 
О 17:35 влучили у Липці Харківського району. Внаслідок ворожого влучання пошкоджено приватний будинок.

О 13:55 у Баранівці Богодухівського району під обстріл з РСЗВ потрапили 2 приватні будинки.

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Степова Новоселівка, Іванівка, Котлярівка та інші.

Авіаційних обстрілів зазнали Синьківка, Слобожанське, Перемога, Нескучне, Козача Лопань.

За минулу добу в межах області на Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів.

Як писав KharkovNEWS.info, 20 квітня 8:15 у м. Вовчанськ російські війська здійснили обстріл боєприпасом УМП житлової забудови. Внаслідок дій окупанта зруйновано третій під’їзд у багатоквартирному будинку та приватний будинок. Загинули 50-річний та 83-річний чоловіки. Жінка 61 років та 44-річний чоловік зазнали травм.

Джерело

Новости Харькова