Звільнився через “бездоказові маніпуляції”: заява заступника міністра оборони

За інформацією: Суспільне Суми.

Пресслужба Міністерства оборони України на тлі скандалу із закупівлями продуктів для ЗСУ повідомила про звільнення заступника міністра В’ячеслава Шаповалова. Він відповідав за тилове забезпечення.

“Міністр оборони України сьогодні підтримав прохання В’ячеслава Шаповалова щодо його звільнення з посади заступника міністра оборони України та звернувся з відповідним поданням до Кабінету міністрів України“, – поінформували в Міноборони.

Відомство також опублікувало саму заяву Шаповалова. У ній заступник міністра назвав інформацію, що з’явилася в ЗМІ, про завищені ціни на закупівлю продуктів для армії “бездоказовими маніпуляціями навколо теми забезпечення Збройних сил України”.

“В’ячеслав Шаповалов, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ, попросив звільнити його, щоб не створювати загрози для стабільного забезпечення Збройних Сил України внаслідок кампанії звинувачень, пов’язаних з закупкою послуг харчування, – додатково прокоментували в Міноборони. – Не зважаючи на те, що озвучені звинувачення є необґрунтованими та безпідставними, заява В’ячеслава Шаповалова про звільнення є достойним вчинком в традиціях європейської та демократичної політики, демонстрація того, що інтереси оборони є вищими, ніж будь-які кабінети чи крісла”.

Самого Шаповалова колеги похвалили за максимально відповідальну роботу, у тому числі в критичних умовах, та реалізацію низки реформ.

Новости Харькова