Зрадник із Харківської області мандрує депресивними російськими селами

Самопроголошений "голова Ізюмської адміністрації" Фомічевський їздить у гості до переселенців.

Фомічевський завів росіян у рідний Ізюм, а після деокупації міста втік до Росії.

Анатолій Фомічевский, обвинувачуваний у державній зраді, знову став зіркою російського пропагандистського телебачення. Як голова неіснуючої Ізюмської ВГА він мандрує Тульською областю, де начебто живуть переселенці з Харківської області.

Фомічевський зустрівся з людьми у двох селах Тульської області — Бунирьово, де проживають 300 мешканців, і Іншинський із населенням трохи більше тисячі людей. На зустірчі з переселенцями, обличчя яких заблюрили, зрадник запевняє, що вони тепер назавжди єдині з Росією і обіцяє всіляку допомогу невідомого органу влади «міністерство Харківщини».

Двоє чоловіків проводять йому екскурсію невеликим сільським будинком, у якому, судячи з усього, розселили переселенців. Чоловік у футболці з літерою Z запевняє, що «усі всім задоволені». 

Як писав KharkovNEWS.info, депутата Ізюмської міської ради VIII скликання Анатолія Фомічевського судитимуть за державну зраду, вчинену в умовах воєнного стану. Харківська обласна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт щодо депутата. Його судитимуть у Київському районному суді Харкова заочно. 

Анатолію Фомічевському 53 роки, він був сленом Комуністичної партії, балотувався в мери Ізюму, у 2014 році підтримував окупантів на Донбасі, в Ізюмі організовував мітинги «безсмертного полку», ходив на ефіри російських телеканалів.

Відомо, що Фомічевський був не єдиним зрадником в Ізюмі: на росіян працювали депутат Юрій Козлов від «Блоку Світличної «Разом!» із колишнім працівником міліції Владиславом Соколовим та ексмером від «Партії Регіонів» Олександром Божковим.

Джерело

Новости Харькова