Замовити оформлення фотозони до Нового року чи зробити самостійно

Не існує урочистих свят, на які люди не хотіли би сфотографуватися. Всім хочеться зберегти щось на згадку. І фото з Новорічних свят – це кращий варіант. Тому всюди, де будуть проходити святкові заходи для дітей чи дорослих, є сенс зробити фотозону. Замовити її створення можна у професіоналів на сайті https://lorashen.ua/novogodnie-fotozonu/. Звичайно ж, можна спробувати своїми силами прикрасити окреме місце для фотографування. Але наскільки це розумне рішення, можна судити тільки після того, як розібратися, що потрібно для оформлення фотозони.

  • Багато, дуже багато матеріалів. Особливо для того, щоб зробити новорічну казкову атмосферу. Це можуть бути паперові гірлянди та світлодіодні, мішура, штучний сніг, повітряні кульки, квіти тощо.
  • Тематичні фігури. Вони грають не аби яку роль в створенні святкового настрою. Більш за все вони потрібні в тому випадку, коли потрібно саме зону для фотографування зробити.
  • Гарний смак та відчуття простору. Щоб святковий зал виглядав яскравим, наповненим казкою, а не був захаращений, потрібно бачити наперед, який буде результат.
  • Необхідно мати й час на те, щоб все розвісити та розставити. Тому що ті ж гірлянди – це сотні метрів. Святкові фігури доволі великі, а сніжок, конфіті тощо взагалі не виміряти, де потрібно їх насипати.

    Тому якщо хочеться самостійно зайнятися прикрашанням фотозони в ресторані, холу в готелі чи зали в дитячому садку, то потрібно відразу виділити декілька днів. До того ж розуміти, що всі куплені речі для оздоблення приміщення будуть використані. 

    Чому краще замовити послугу оформлення фотозони

    Відсутність вільного часу – це ще не всі складнощі, через які не вийде самостійно зробити гарну фотозону на Новий рік. Більш за все проблеми виникають в тому, щоб знайти підходящі матеріали, та ще й грошей витратити не дуже багато.

    Якщо замовити послуги з оформлення новорічної фотозони в компанії LoraShen: 

    • вийде отримати казковий куточок, який ні в кого більше не повториться;
    • можна буде довірити скласти ескіз розташування великий фігур, тому що працювати будуть дизайнери;
    • кошторис буде значно меншим, адже компанія, що спеціалізується на оформленнях приміщень, закуповує все необхідне великим оптом.

    Новий рік – найочікуваніше свято для всієї малечі та багатьох дорослих. І тільки фахівці в змозі все зробити так, щоб людина могла дійсно перенестися в казку.

    В компанії LoraShen працюють дизайнери та оформлювачі з багаторічним досвідом. Вони надають послуги по оформленню до Нового року та будь-яких інших свят. А головне, розуміють, що всі приладдя повинні витримати декілька тижнів. Особливо великі фігури. Тому вони обираються за принципом міцності, та легко витримують штовханину, обійми тощо.

    Джерело

    Новости Харькова