У місті на Харківщині встановили український прапор

Флагшток відновили у Барвінковому.

Відремонтувати флагшток не могли через постійні обстріли.

У місті Барвінкове (Ізюмський район) встановили український прапор. Від початку російської навали місто постійно перебувало під обстрілами російських окупантів. Навесні флагшток був збитий. Тепер його відновили газовики.

«Навесні під час одного з ворожих прильотів на центральній площі було збито флагшток з українським прапором. На жаль, через постійні бомбардування, евакуацію населення та відсутність спеціалістів досі не вдалося провести ремонтні роботи», — пояснили у «Харківгазі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жительці Харківщини загрожує до трьох років тюрми за наругу над прапором України

До Барвінківської дільниці «Харківгазу» звернувся начальник другого відділу Ізюмського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки разом із військовим комендантом Барвінкового. Вони попросили допомогти відновити флагшток. 

«До роботи доєдналося й комунальне підприємство «Благоустрій», директор якого надав трубу та послуги автовежі. Спеціалісти «Харківгазу» замінили перебитий флагшток новим, виконали зварювальні роботи, й український прапор нарешті замайорів над Барвінковим!», — розповіли у «Харківгазі».

Фото: «Харківгаз»Фото: «Харківгаз»Фото: «Харківгаз»

Як писав KharkovNEWS.info, у середині листопада розвідники разом із командиром 249-го окремого батальйону 127-ї окремої бригади територіальної оборони Харкова встановили на державному кордоні з Росією державний прапор України.

Джерело

Новости Харькова