У лікарні помер харків’янин, якого поранив син

Чоловік убив матір і важко поранив батька, лікарям не вдалося його врятувати.

Убивство сталося в Основ’янському районі під час сварки.

Житель Харкова, якого поранив ножем 33-річний син, помер у лікарні. Нападника затримали та оголосили йому підозру в умисному вбивстві двох людей.

«Тривалі сварки у родині на ґрунті побутових питань того дня закінчились трагедією. Під час чергової суперечки син вбив батька та матір. Харків’янин наніс батькам численні поранення кухонним ножем. Мати померла на місці. За життя батька боролись медики, але у лікарні він помер», — розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

Червонозаводський районний суд Харкова обрав чоловікові міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як писав KharkovNEWS.info, убивство в Основ’янському районі сталося 29 травня. 33-річний чоловік знаходився у квартирі разом із батьками. Однак вони посварилися, й той завдав батькам численні удари кухонним ножем.

Поліцейські, які приїхали на виклик, побачили у тамбурі квартири закривавлене тіло жінки, ознак життя в неї не було. На підлозі у квартирі перебував чоловік із чисельними пораненнями. Йому надали першу допомогу до приїзду медиків. По гарячих слідах поліцейські відшукали убивцю. Він знаходився на території ринку в Слобідському районі. Біг без верхнього одягу, його руки були у крові.

Підозру чоловікові оголосили за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне убивство двох осіб) Кримінального кодексу України.

Джерело

Новости Харькова