У жителя Харківщини знайшли арсенал зброї

Боєприпаси виявили у гаражі.

Чоловікові загрожує сім років тюрми.

Слідчі оголосили підозру 34-річному жителю Лозової, який зберігав у гаражі зброю та боєприпаси. Обшук у нього вдома та у гаражі проводили ще у травні. Тоді поліція знайшла та вилучила автомати Калашникова кількох модифікацій, гранатомет, підствольний гранатомет, гранати — Ф-1, РГД, РГН та РГО, запали до гранат, 3500 набоїв різних калібрів, сигнальні ракетниці, димові шашки та газові гранати.

«Вилучений арсенал працівники поліції направили на експертні дослідження», — розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Підозру чоловікові склали за с. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років ув’язнення.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, 1 травня співробітники СБУ затримали банду, яка підпільно торгувала зброєю у різних областях України. Вони провели спецоперацію у Києві та Львові, також затримали учасників банди в інших регіонах, зокрема на Харківщині. Банда діставала зброю з місць, де раніше тривали бої.

Автор: Марія Мирошниченко

Джерело

Новости Харькова