У Харкові зупинили п’яну водійку на зустрічній смузі

Автомобіль правопорушниці відвезли на спецмайданчик.

Патрульні виписали жінці адмінпротокол та постанову.

31 січня вранці патрульні помітили на проспекті Героїв Харкова автомобіль Dacia, водій якого порушував правила дорожнього руху — їхав зустрічною смугою. Вони наздогнали та зупинили автівку. За кермом перебувала жінка у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, виявилося, що у жінки немає права керування. Про це повідомили у Патрульній поліції Харківської області.

«Під час спілкування патрульні виявили у водійки явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння жінка відмовилась в присутності двох свідків. Також під час перевірки документів інспектори встановили, що громадянка не має права керування транспортними засобами», — розповіли у поліції.

Патрульні склали на жінку адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (відмова від огляду на стан сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Автівку правопорушниці відвезли на спеціальний майданчик.

Як писав KharkovNEWS.info, п’яний водій наїхав на біотуалети в Харкові. Це сталося 19 січня ввечері по вулиці Світла на Північній Салтівці. Водій випив у дев’ять разів більше допустимого.

Джерело

Новости Харькова