У Харкові завершили розбирати завали зруйнованого будинку

Півтори доби рятувальники розбирали перший під'їзд п'ятиповерхівки по вулиці Проскури.

Пошукові роботи у П’ятихатках завершені.

Рятувальники розбирали завали зруйнованого п’ятиповерхового будинку по вулиці Проскури у Харкові від ранку 23 січня, одразу після ракетного удару, й до пізнього вечора того ж дня. Пізно увечері роботи довелося призупинити, оскільки існувала загроза обвалу стіни. Уранці 24 січня роботи поновили. На місці розчистили аварійні конструкції й знову почали розбирати завали. Під ними знайшли тіла 57-річного чоловіка та його 56-річної жінки, а також двох собак. Наразі розбір завалів завершений.

«Сьогодні вилучено тіла ще двох людей та двох песиків. Рятувальники розчищали завали, прибирали та демонтували аварійні конструкції. За допомогою важкої інженерної техніки протягом 2-х днів прибрано 160 тонн будівельного сміття. Загалом в результаті вчорашнього російського удару по Харкову загинуло 10 людей», — повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Як писав KharkovNEWS.info, російські окупанти обстріляли Харків 23 січня о 4:00 і 7:00. Вони здійснили комбінований обстріл балістичними ракетами і ракетами С-300. Удар прийшовся по Салтівському та Київському районах.

Джерело

Новости Харькова