У Харкові відновив роботу магазин міжнародної мережі

Торговий центр працює щодня.

У Харкові уже працюють усі торгово-розважальні центри, більшість супермаркетів, аптек та ринків.

У Харкові відновив роботу торговий центр METRO, розташований по проспекту Гагаріна, 187/1. Торговий центр працює щодня з 8:00 до 19:00. На свята графік не зміниться, вихідний тільки 31 гружня, повідомили на офіційноій сторінці компаніх.

«Поки вся Україна чекає найважливішої перемоги, METRO працює та наближає її впевненими кроками — ми повертаємось у Харків!, — зазначили у торговому центрі. — Ми дякуємо за вашу роботу, витримку та сміливість працювати для жителів вашого міста. Ви робите неоціненний вклад в українську економіку. Ми зі свого боку підтримуємо вас не лише словами, а й діями — завезли продукцію та запропонували вигідні ціни, щоб харківський готельно-ресторанний бізнес працював».

На Олексіївці METRO поки що не працює.

За інформацією департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку міської ради, за десять місяців війни у Харкові частково або повністю були зруйновані близько половини ринків та торговельних майданчиків. Попри це, у місті відкриваються нові об’єкти.

Зокрема, в Харкові запрацювала мережа продовольчих магазинів Opti маркет. На сьогодні працюють усі торгово-розважальні центри — Nikolsky, «Дафі», «Французький бульвар» та інші, більшість супермаркетів, аптек та ринків.

«Зараз відкрито близько 80% від довоєнної кількості супермаркетів та близько 70% аптек, — розповіли у департаменті адмінпослуг. — Також працює 41 з 53 харківських ринків та торговельних майданчиків, близько 370 аптек та 130 автозаправних станцій».

Як писав KharkovNEWS.info, із березня по жовтень цього року у Харкові припинили діяльність 8772 фізичні особи-підприємці, перемістили свій бізнес із Харкова в іншу область або територіальну громаду 191 підприємець. При цьому, відкрили власну справу у Харкові 5169 підприємців.

Джерело

Новости Харькова