У Харкові пройде космічна виставка

Подія відбудеться в торговому центрі "Нікольський".

14 квітня в Харкові покажуть агрегати літальних апаратів та ракетних двигунів.

Виставка, присвячена Дню космонавтики, пройде з 15:00 до 20:00 на парковці ТРЦ «Нікольський». Організатор — Національний аерокосмічний університет “ХАІ”. Покажуть моделі літальних апаратів та окремі агрегати, які використовуються а космічних кораблях.

«Щоб нагадати, який потужний потенціал має місто Харків та його вища школа, ми вирішили продемонструвати розробки, що застосовуються в аерокосмічній галузі, в загальному машинобудуванні, а також у повсякденному житті; моделі, макети та окремі агрегати літальних апаратів, авіаційних і ракетних двигунів, енергоустаткування і обладнання», — розповіли в «ХАІ».

Крім того, працюватимуть інтерактивні майданчики, де пройдуть майстер-класи з виготовлення авіамоделей та планерів, конкурси з призами, розіграш ноутбуку серед школярів. Представники університету розкажуть про особливості вступної кампанії.

Як писав KharkovNEWS.info,  у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого пройшла виставка робіт художника Артема Азарова, який був добровольцем підрозділу «Фрайкор» і загинув 5 березня 2022 року у віці 26 років під час мінометного обстрілу в боях під Харковом.

Джерело

Новости Харькова