У Харкові автомобіліст насмерть збив жінку

ДТП сталася біля перехрестя проспекту Героїв Харкова та бульвару Богдана Хмельницького.

Жінка знаходилася на дорозі у темному одязі.

26 січня близько 19:10 у районі перехрестя проспекту Героїв Харкова та бульвару Богдана Хмельницького автомобіль Toyota Camry під керуванням 43-річного водія наїхав на жінку-пішохода, яка була у темному одязі на проїжджій частині. Жінка померла. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

«Під колеса транспортного засобу потрапила невстановлена жінка, яка перебувала на проїжджій частині. Від отриманих травм постраждала загинула на місці», — розповіли в поліції.

Наразі особу загиблої встановлюють. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Мешканців Харкова поліція просить використовувати світловідбивальні елементи на одязі або ліхтарики у темний час.

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, увечері 28 грудня біля терміналу «Нова Пошта» у селищі Коротич (Харківський район) автомобіль Daewoo Lanos наїхав на 62-річного пішохода. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Джерело

Новости Харькова