У харківській школі відремонтують укриття за півтора мільйона гривень

Ремонтуватимуть укриття в Основ'янському районі.

Гроші на капремонт укриття підуть із субвенції та бюджету громади.

Управління освіти адміністрації Основ’янського району Харківської міської ради уклало договір із фірмою підприємця Андрія Петрова щодо капітального ремонту укриття Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53. Вартість договору склала півтора мільйона гривень. Про це стало відомо із системи публічних закупівель ProZorro.

«Загальна вартість робіт по цьому договору визначена динамічною договірною ціною, яка є невід’ємною частиною цього договору, та становить 1 548 376,32 гривні без ПДВ, у тому числі за рахунок розподілу залишків коштів за освітньою субвенцією, які утворилися на кінець бюджетного періоду 2021 року — 780 000 гривень, за рахунок коштів місцевого бюджету 768 376,32 гривні», — сказано у документації.

Технічна специфікація у тендері не опублікована, тому які саме проведуть роботи, невідомо. Завершити капітальний ремонт укриття у школі фірма-підрядник має до 21 грудня цього року.

Як писав KharkovNEWS.info, підвал Красноградського ліцею №5 капітально відремонтують майже за чотири мільйони гривень. В укритті ліцею проведуть трубопроводи, відремонтують приміщення, встановлять обігрівачі, унітази, умивальники, гучномовець і дизельний генератор.

Джерело

Новости Харькова