У Харківській області сталися два підриви

Вибухонебезпечні предмети спрацювали у Чугуївському та Ізюмському районах.

У Харківській області сталося два випадки підриву.

Удень 8 вересня у селі Рубіжне Вовчанської громади підірвався 45-річний чоловік. Близько 11:00 він наступив на протипіхотну міну «Пелюстка». Його ушпиталили із пораненням ноги, повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

«Наразі постраждалий госпіталізований, його стан стабільний», — розповіли у ГУ ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер водій вантажівки, що підірвалася на Харківщині

Інший випадок підриву стався неподалік села Андріївка на Ізюмщині. Близько 11:50 на невідомому вибухонебезпечному предметі підірвався комбайн Claas Lexion 580. Машина знаходилася у полі. Унаслідок підриву ніхто не постраждав.

Жителів Харківщини закликають бути максимально обережними та не пересуватися невідомими ґрунтовими дорогами, лісами, полями, берегами річок, відкритими просторами особливо на територіях, які перебували під окупацією або де велися активні бойові дії. При виявленні підозрілих предметів потрібно негайно дзвонити до рятувальників або поліції за номерами телефонів — 101, 102 або 112.

Як писав KharkovNEWS.info, 6 вересня біля села Вільхуватка у Куп’янському районі підірвався легковий автомобіль. Він наїхав на невідомий вибухонебезпечний предмет, той здетонував. Унаслідок вибуху постраждав 59-річний чоловік.

Джерело

Новости Харькова