У Харківській області попрощаються з прикордонником та стрільцем-зенітником

Про загибель та смерть бійців повідомили у Лозівській та Первомайській громадах.

Євгеній Дягілєв помер у шпиталі, Даніїл Крутогузов загинув у бою.

25 лютого після важкої хвороби помер у шпиталі захисник із Лозівської громади Євгеній Дягілєв. Попрощаються з ним сьогодні, 28 лютого. Про це повідомили у Лозівській міській раді.

Євгеній Дягілєв жив у Лозовій. Після 10 класу навчався у Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького. Під час повномасштабного вторгнення захищав східні рубежі України. Служив капітаном Державної прикордонної служби.

«Захисник був сиротою, тож поховають його на батьківщині дружини — у Володимирі. У Жені залишилася маленька донечка», — розповіли в Лозівській міськраді.

Євгеній Дягілєв. Фото: Лозівська міськрада

Про загибель Даніїла Крутогузова повідомили у Первомайській міськраді. Даніїл Крутогузов жив у місті Первомайський. Закінчив ліцей №7 і Первомайський професійний ліцей. У грудні 2019 року долучився до Збройних сил України, перебував на контрактній службі.

Під час повномасштабного вторгнення служив солдатом, стрільцем-зенітником першого зенітного ракетного взводу першої зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону артилерійської частини.

Загинув Даніїл Крутогузов 24 лютого під час виконання бойового завдання біля села Подоли у Куп’янському районі. Йому було 24 року. У бійця залишилася матір, брат, сестра та кохана. Попрощаються з військовим 1 березня.

«Боронив Харківщину з першого дня повномасштабного вторгнення. Приймав участь у звільненні Куп’янська, боронив наше небо від ворожої авіації. Героїчно стояв на захисті Харкова та стримував ворога на Луганському напрямку. Завжди усміхнений та веселий, він був сміливий та хоробрий, мав багато планів та любив свою Батьківщину», — розповів первомайський міський голова Микола Бакшеєв.

Даніїл Крутогузов. Фото: Микола Бакшеєв

Як писав KharkovNEWS.info, на війні загинули мешканці Харківської області Костянтин Першин і Олександр Єфімов.

Джерело

Новости Харькова