У Харківській області попрощаються із захисником

Руслан Дрич загинув ще восени, однак його тіло змогли забрати лише зараз.

Руслану Дричу було 33 роки.

16 листопада неподалік селища Новоселівське (Сватівський район Луганської області) під час виконання бойового завдання загинув мешканець Коломацької громади Руслан Дрич. Попрощаються з ним у суботу, 21 січня. Про це повідомили на офіційній сторінці Коломацької громади у Facebook.

«На жаль, військова ситуація, що склалась в тому напрямку дала змогу забрати героя лише зараз», — пояснили у громаді.

За інформацією Коломацької громади Руслан Дрич народився 8 квітня 1989 року у селі Шелестове. Тут він проживав, закінчив школу, останні роки працював у Харкові.

Під час повномасштабного вторгнення Росії Руслан Дрич пішов захищати Україну разом із братом Дмитром. До Збройних сил України брати долучилися на другий день війни. У Руслана Дрича залишилася дружина, син, брат і батьки.

«Смерть Руслана – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Чоловік, син, батько, життєрадісний, люблячий, усміхнений, справжній патріот та вірний син України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності», — зазначили у Коломацькій громаді.

Як писав KharkovNEWS.info, 12 січня під час запеклого бою із російськими загарбниками загинув мешканець Валківської громади Руслан Ведмідь. Йому було 27 років.

Джерело

Новости Харькова