У Харківській міськраді створили новий департамент для закупівель

Новий департамент займатиметься закупівлями за бюджетні кошти.

Через створення нового департаменту ліквідували два управління.

25 січня на сесії Харківської міської ради ухвалили рішення про створення нового департаменту — з  розвитку муніципального менеджменту. Через це ліквідували управління координації публічних закупівель департаменту економіки та комунального майна, а також управління енергоефективності та енергоменеджменту департаменту з питань забезпечення життєдіяльності міста. Про це повідомили у Харківській міській раді.

«Департамент розвитку муніципального менеджменту виконуватиме функції у сфері здійснення закупівель товарів, робіт i послуг за бюджетні кошти, забезпечення енергозбереження та ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів та контрольно-аналітичні функції», — розповіли у міськраді.

Крім того, через створення нового департаменту та його сферу діяльності вирішили перейменувати управління контрольно-аналітичної діяльності департаменту бюджету і фінансів. Тепер воно має назву — управління фінансування адміністрацій районів департаменту бюджету і фінансів.

На сесії також ухвалили рішення щодо ліквідації управління транспортної інфраструктури та організації дорожнього руху департаменту інфраструктури. Воно припинило роботу через те, що функції з організації дорожнього руху від департаменту інфраструктури передали до департаменту будівництва та шляхового господарства.

Як писав KharkovNEWS.info, депутати Харківської міськради затвердили Дмитра Ісаєва на посаду заступника Харківського міського голови з питань стратегічного розвитку міста. Ісаєв відповідатиме за оптимізацію тендерних закупівель, проведення аудиту комунальних підприємств та роботу з їхніми активами.

Джерело

Новости Харькова