У громаді на Харківщині вирішили встановити ялинку

Рішення ухвалили на Близнюківщині.

Бюджетних коштів на ялинку та новорічні прикраси не витрачатимуть.

У Близнюківській громаді цього року встановлять ялинку, попри війну. Кошти з бюджету громади на це не знадобляться — штучні ялинки й прикраси для селища та старостатів використають із минулих років. Ялинки стануть нагадуванням мешканцям про те, що життя триває, ворогові — доказом того, що жителів Харківщини не залякати. Про це повідомили у Близнюківській селищній раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків’яни зможуть зустріти Новий рік біля ялинки в метро

«Багато сіл, селищ та міст нашої країни цього року утрималися від встановлення новорічних ялинок. Ми, навпаки, вирішили не порушувати традицію. У цей найважчий для України рік громада не витратить на святкування жодної гривні. Наші ялинки — нагадування про те, що життя триває. Ми діємо, плануємо майбутнє, дбаємо про дітей. Ми робимо все, щоб ворог усвідомив, що йому нас не залякати, не відібрати у нас наші традиції. Щиро хочу, щоб дух Різдва, віра в диво та найскорішу Перемогу України не оминули Близнюківщину!», — зазначив близнюківський селищний голова Геннадій Король.

Фото: Близнюківська селищна рада

Як писав KharkovNEWS.info, раніше рішення про встановлення ялинки ухвалили у місті Чугуєв. Ялинка стоятиме, як і в попередні роки, на центральній площі. Кошти на встановлення ялинки та інших новорічних прикрас витрачати з бюджету не будуть.

Джерело

Новости Харькова