У громаді на Харківщині відновили навчання

Понад 400 учнів навчаються у Куп'янській громаді.

У Куп’янській громаді відновили освітній процес.

Однак через збройну агресію Росії, постійні обстріли та руйнацію закладів освіти навчання проходить онлайн. Наразі працюють три заклади освіти. У громаді дистанційно навчаються 400 учнів. Про це повідомили у Куп’янській міській військовій адміністрації.

«У них [трьох закладах освіти — ред.] призначено директорів та сформовано педагогічні колективи, які забезпечено для роботи хромбуками. На даний час до освітнього процесу долучилося понад чотириста учнів і їх кількість зростає», — розповіли в адміністрації.

У Куп’янській громаді відкриті лінії інформування про навчання у закладах освіти. Вони працюють з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 14:00. Отримати інформацію можна за номерами телефонів:

  • +380970684811
  • +380501577283
  • +380500279253

Нагадаємо, на початку лютого голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов доручив готувати до навчання офлайн школи, які не постраждали під час російської війни. До традиційного навчання обіцяють повернутися, як тільки дозволить безпекова ситуація.

Як писав KharkovNEWS.info, у Куп’янську вирішили примусово евакуювати родини з дітьми та маломобільних жителів. Це пов’язано з нестабільною безпековою ситуацією, зумовленою постійними обстрілами на території громади з боку російських військових. Після евакуації учні зможуть продовжити навчання у своїх школах онлайн.

Джерело

Новости Харькова