У громаді Харківщини ухвалили рішення про формат навчання

Засідання провели у Зміївській громаді.

Учні Зміївської громади не вийдуть вчитися за партами.

У понеділок 21 серпня виконавчий комітет Зміївської міської ради розглянув питання щодо формату навчання у закладах освіти у новому навчальному році. Відділ освіти запропонував організувати освітній процес у дистанційному форматі через безпекову ситуацію.

«З метою збереження життя та здоров’я і забезпечення безпеки учасників освітнього процесу під час дії правового режиму воєнного стану в Україні та відповідно до Протоколу №6 засідання місцевої комісії ТЕБ та НС від 14 серпня 2023 року, пропонується з 1 вересня 2023 року здійснювати освітній процес у всіх закладах освіти Зміївської міської ради у дистанційній формі до окремого розпорядження», — сказала начальник відділу освіти Зміївської міської ради Інесса Соляник.

На засіданні члени виконавчого комітету підтримали таке рішення одноголосно.

Нагадаємо, раніше рішення щодо дистанційного навчання у закладах освіти з нового навчального року вже ухвалили у Чугуєві, Олексіївській громаді Лозівського району, Богодухівській, Слобожанській, Безлюдівській, Первомайській і Солоницівській громадах. 

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові дитсадки працювати не будуть. У метро зможуть навчатися близько 30% школярів, це, у першу чергу, молодша школа. Готовність навчатися офлайн задекларували п’ять вищих і три професійно-технічних заклади освіти.

Джерело

Новости Харькова