У двох польських містах показують фото Харкова під час війни

Фотовиставка триватиме до кінця квітня.

У польських містах Кельце та Бидгощ проходять фотовиставки, присвячені Харкову.

Тут показані фото харківських будівель і монументів до та після початку війни. Про це повідомили у Харківській міській раді.

На сайті Національного музею в Кельце сказано, що на виставці представлені роботи харківського фотографа Василя Голосного. Уперше виставку презентували восени 2022 року в Національному музеї у Вроцлаві. Тепер вона проходить у Кельце та Бидгощі. Експозицію можна буде подивитися до 23 квітня у Музеї діалогу культур.

«Десятки фотографій, які показують Харків до та під час війни. Автор світлин – фотограф і графічний дизайнер Василь Голосний, який з лютого 2022 року документує руйнування міста та злочини російської армії, а куратор – Костянтин Іщенко, випускник Харківського державного університету, організатор виставки, ярмарки та спортивних змагань», — розповіли у Нацмузеї в Кельце.

Подивитися виставку можна також онлайн за посиланням тут.

Як писав KharkovNEWS.info, у місті Вроцлав (Польща) проходить фотовиставка за мотивами афоризму харківського письменника Сергія Жадана — «Завтра ми прокинемося на день ближче до нашої перемоги». Її відкрили до річниці повномасштабного вторгнення, вона проходитиме до 10 березня.

Джерело

Новости Харькова