У боях на Харківщині загинув слідчий Держбюро розслідувань

Тарасу Бойчуку був 41 рік.

У боях на Харківщині загинув слідчий Державного бюро розслідувань Тарас Бойчук.

Слідчий територіального підрозділу ДБР у Краматорську служив у 127-й окремій бригаді тероборони, під час повномасштабної війни став на захист України добровільно. Після навчання його направили до зенітно-ракетного артилерійського взводу, де він став стрільцем-зенітником оператора переносного зенітного ракетного комплексу.

Тарас Бойчук зі своїм підрозділом виконував бойові завдання на кордоні Харківщини та у Бахмутському районі Донецької області. Захисник загинув на початку червня у Харківській області.

«Побратими, колеги по службі характеризували його, як позитивну, доброзичливу, мудру людину та високопрофесійного спеціаліста. Цієї весни воїну виповнився лише 41 рік. «Ми воюємо, аби наші діти жили у вільній та незалежній Україні», — говорив Тарас Бойчук. Після війни слідчий планував повернутися на роботу в Бюро та продовжити боротьбу, але вже зі злочинністю. Цим планам завадив підступний ворог. Під час виконання бойового завдання на Харківщині життя Героя обірвалося», — розповіли у Держбюро розслідувань.

У захисника залишилися дружина та двоє маленьких синів.

Як писав KharkovNEWS.info, на Харківщині загинув військовий фотограф. Арсен Федосенко був професійним фотографом.

Автор: Анна Шафранович

Джерело

Новости Харькова