У Бахмуті загинув військовий із Харківської області

Олександр Ходарєва поховали у Харкові.

Олександру Ходарєву був 31 рік.

20 квітня на околицях міста Бахмут загинув військовий із Дергачівської громади Олександр Ходарєв. Попрощалися із захисником 25 квітня. Його поховали у Харкові, повідомив начальник Дергачівської міської військової адміністрації В’ячеслав Задоренко.

«Олександр був дуже доброю людиною, відважним, справедливим та гідним сином Вітчизни. Його з почестями поховали на Алеї слави на харківському міському кладовищі №18», — розповів Задоренко.

За інформацією начальника військової адміністрації, Олександр Ходарєв народився у 1991 році в Харкові. Все життя жив у селі Безруки Дергачівської громади. До Збройних сил України долучився у березні 2022 року. Служив молодшим сержантом, техніком мінометної батареї 127-ї окремої бригади Сил тероборони (базування — у Харкові).

Влітку минулого року Олександр Ходарєв одружився з волонтеркою гуманітарного штабу у Дергачах. Окрім дружини, у захисника залишився батько, сестра та бабуся.

Олександр Ходарєв. Фото: В’ячеслав Задоренко

Як писав KharkovNEWS.info, на Донбасі загинули двоє захисників із Харківської області. Володимир Чаплига з Богодухівської громади загинув у віці 36 років, Андрію Блізнякову з Люботинської громади було 54 роки.

Джерело

Новости Харькова