Xiaomi Redmi Pad – недорогий та потужний планшет нового покоління

Тільки вийшов недорогий і потужний Xiaomi Redmi Pad, та вже захопив увагу користувачів. Він стане кращим гаджетам для студентів та учнів старших, та середніх класів. І хоч його корпус виготовлений з металу, краще все ж купити чохол на планшет, що можна зробити за посиланням https://holster.com.ua/chekhly-dlya-planshetov/xiaomi/redmi-pad/. Бо відбитки пальців та подряпини на металевій поверхні можуть зіпсувати його вигляд.

Компанія Xiaomi у середньому та бюджетному діапазоні має багату кількість гаджетів. RedmiPad навіть називають убивцею Епл. То що ми маємо?

  • Андроід 12 покоління, і планшет ще буде оновлюватися. А для оновлення міста вистачить на декілька років – він має пам’ять в 128 Мб.
  • Процесор MediaTek MT8781 Helio G99, не самий потужний, але має 2×2,2 ГГц Cortex-A76 + 6×2 ГГц Cortex-A55. Цього вистачить, щоб не тільки вчитися, а й грати в сучасні ігри на середніх налаштуваннях.
  • Дисплей має діагональ 10,6″ з частотою оновлення в 90 Гц.
  • З кольоровою гамою Xiaomi також не підвели. І на 2000*1200 пікселів, планшет має 1 мільярд кольорів та відтінків. Це забезпечує плавну прокрутку зображення. Очі не втомлюються, бо планшет має додатковий захист від синього кольору.
  • Якщо граєте в ігри або просто передивляєтеся контент, вам сподобається звук, який створений за допомогою DolbyAtmos. А також 4 динаміки, що передають доволі чисте звучання. 

    Батарея, порти та комунікації Xiaomi Redmi Pad

    Зараз, під час вимкнення світла, так хочеться не припиняти грати або передивлятися контент. Планшет RedmiPad має батарею, яка буде тримати заряд 5-6 годин в іграх, та більше під час навчання, та перегляду відео.

    А якщо ви навчаєтесь на віддаленні, вам знадобиться фронтальна камера. Вона має 8Мп, як і зовнішня. Але хто фотографує на планшет? Хоча документи, книжки та конспекти на нього фотографувати можна.

    Bluetooth 5.2 забезпечить швидку передачу даних та можливість підключення інших гаджетів. Наприклад, клавіатури, стілуса для малювання та навушників. З портів є все необхідне: USB Type-C, USB On-The-Go. А ось комплектація стала вже звичною: крім інструкції, планшета, та зарядки з кабелем в коробці нічого не має.

    Додатковий захист

    Невелика вага в 465 г при розмірах 250,5×158,1×7,1 мм дозволить брати його з собою будь куди. Обираючи чохол для захисту зверніть увагу не тільки на колір, а ще й на те, щоб він точно підходив до вашої моделі. 

    Чохол не тільки захищає планшет від необережного користування, а й служить в якості підставки, коли ви переглядаєте відео або займаєтесь за ним.

    До того ж чохол амортизує при ударі. А в закритому вигляді планшет автоматично переходить в режим сну.

    Джерело

    Новости Харькова