Вуличне освітлення відновлять ще в одній громаді на Харківщині

Для відновлення роботи вуличного освітлення потрібно встановити нове обладнання.

За час дії режиму світломаскування невідомі вкрали обладнання для вуличного освітлення.

Зміївській громаді дозволили відновити вуличне освітлення. Співробітники комунального підприємства «Зміїв-Сервіс» проводять пуско-налагоджувальні роботи. Однак виявилось, що на деяких ділянках відсутнє обладнання для вуличного освітлення. Відомо щонайменше про чотири випадки крадіжки вузлів обліку у Змієві, селищі Зідьки та селі Таранівка.

«Ось зняли на вуличне освітлення автомат. Від’єднали все. Тепер ми не можемо увімкнути вуличне освітлення. Тепер новий будемо ставити», —  сказав електрик КП «Зміїв-Сервіс» Юрій Гомон.

«Зміїв-Сервіс» просить мешканців Зміївської громади, які мають будь-яку інформацію щодо розкрадання електричного обладнання для вуличного освітлення, звернутися за номерами телефонів: 050-400-12-94 або 3-33-21. Про крадіжки комунальне підприємство повідомило у поліцію. Повернути на вулиці Зміївської громади освітлення планують найближчим часом.

«Підприємство вже звернулося із відповідними заявами до правоохоронних органів. Наразі «Зміїв-Сервіс» продовжує обстеження усіх наявних вузлів обліку і проводить роботи щодо їх відновлення. Найближчим часом вуличне освітлення обіцяють увімкнути в усіх старостинських округах громади», — розповіли у Зміївській міськраді.

Як писав KharkovNEWS.info, у понеділок 24 квітня у місті Балаклія почали відновлювати роботу вуличного освітлення. У тестовому режимі запрацювали ліхтарі на частині трьох вулиць. Освітлення вмикають щодня з 20:00 до 23:00.

Джерело

Новости Харькова