Водія підприємства на Харківщині викрили на крадіжці пального

Чоловік зливав пальне зі службового автомобіля.

Слідчі оголосили підозру водієві газовидобувного підприємства у Харківській області, який привласнював дизельне пальне з роботи.

За даними слідства, чоловік влаштувався до цеху бурового підприємства наприкінці 2022 року. Із травня 2024 року почав красти дизельне пальне. Він приїжджав на службовій автівці до свого будинку у Зміївській громаді Чугуївського району та зливав пальне з бака у каністри. Потім пальне продавав.

«Під час здійснення перевезень службовим автомобілем, чоловік заїжджав на територію свого домоволодіння, розташованого у Зміївській територіальній громаді, та зливав дизельне пальне. Після чого продавав паливо іншим особам. Розмір матеріальної шкоди, завданої зловмисником, наразі встановлюють правоохоронці», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Водія затримали у нього вдома. Йому оголосили підозру за ч. 4 ст. 191 (привласнення та розтрата чужого майна, яке було ввірене особі, вчинене в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Наразі він знаходиться під вартою.

Як писав KharkovNEWS.info, співробітник підприємства на Харківщині привласнив майна на два мільйони гривень. Чоловік працює на газовидобувному підприємстві.

Автор: Марія Мирошниченко

Джерело

Новости Харькова