Водій маршрутки помер за кермом неподалік Харкова

Маршрутка вилетіла на узбіччя.

Водій помер, двоє людей постраждали.

Удень 12 червня у селищі Пісочин з траси злетів пасажирський автобус Mercedes-Benz Sprinter. Слідчі встановили, що близько 12:25 він виїхав за проїжджу частину, на праве узбіччя, але не перекинувся. Водій маршрутки помер на місці. У маршрутці перебували кілька пасажирів.

«Водій автомобіля помер на місці події, 60-річна пасажирка із забоями госпіталізована до лікарні. Медики також оглянули 7-річного хлопця, який отримав гостру реакцію на стрес. Інші пасажири від госпіталізації відмовилися», — розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Поліцейські деблокували та евакуювали пасажирів. Обставини ДТП з’ясовують.

Поліцейські відкрили кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, на Ізюмщині у ДТП загинув 17-річний хлопець. Він їхав мотоциклом разом із 27-річним братом. Однак той не впорався з керуванням, і мотоцикл злетів у кювет.

Автор: Марія Мирошниченко

Джерело

Новости Харькова