“Виводили під охороною з кабінету губернатора” – Терехов про спробу усунення

За інформацією: Суспільне Суми.

Мер Харкова Ігор Терехов в інтерв’ю виданню “Думка” підтвердив, що “у найкритичніший момент” колишній керівник СБУ регіону Роман Дудін намагався усунути мера Харкова та голову ОВА.  

Коментуючи інформацію про те, що його самого і голову ХОВА Олега Синєгубова ексначальник СБУ Роман Дудін планував усунути, Терехов заявив: “Це не великий секрет. Мало того, була така спроба. Вона була здійснена у найбільш критичний момент, у перші години війни. На щастя, ця спроба не увінчалася успіхом, але так – вона була”.

Також мер Харкова повідомив подробиці тих подій: “Я вважаю, що це була цілеспрямована акція, коли нас виводили під охороною з кабінету губернатора. Це було зроблено цілеспрямовано, щоб обезголовити місто і, відповідно, щоб не було спротиву. Це ж організував ніхто інший, як Дудін. Коли це все не вдалося, він покинув місто, а я лишався у місті, тоді я записав звернення до харків’ян”.

Мотиви дій Дудіна Терехов не став коментувати, пославшись на те, що йде слідство. Мер Харкова зазначив, що давав свідчення про спробу усунути його від керівництва містом.

  • Новости Харькова