Вітання з Днем місцевого самоврядування

За інформацією: Суспільне Суми.

​​Шановні службовці, ветерани законодавчих і виконавчих органів влади Ізюмської міської громади! Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування в Україні! 7 грудня – професійне свято всіх, хто пов’язав свою долю з досить нелегкою справою – служіння громаді. Сьогодні, в умовах воєнного стану, місцеве самоврядування слугує міцною основою для держави і надійним тилом для Сил Оборони країни. Це найближчий населенню рівень влади, який є важливою сполучною ланкою між населенням і державою.

Органи місцевого самоврядування найближче стикаються з повсякденним життям і потребами громадян. Тож саме від вашої здатності вирішувати нагальні проблеми, від вашого професіоналізму та відповідальності багато в чому залежить авторитет влади і армії. Хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже всі ми – єдині в досягненні спільної мети, успішній реалізації спільних інтересів та забезпеченні теперішнього і майбутнього нашої територіальної громади.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої громади. Бажаю міцного здоров’я, благополуччя й успіхів у вашій щоденній кропіткій праці, наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення, невичерпної енергії у повсякденних справах!

З повагою,
начальник Ізюмської міської військової адміністрації
Валерій Марченко

Новости Харькова