В аварії у Харкові загинула жінка

ДТП сталася по проспекту Героїв Харкова.

48-річна жінка померла у швидкій.

У середу 12 квітня близько 15:30 по проспекту Героїв Харкова сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Слідчі встановили, що автомобіль Chery Jaggi, яким керувала 48-річна жінка, виїжджав з другорядної дороги на головну й не надав перевагу у русі автівці Ford Ranger, що рухався головною дорогою. Унаслідок цього сталося зіткнення машин. Одна людина загинула, ще двоє постраждали. Постраждалих іушпиталили.

«У результаті ДТП 48-річна водійка Chery отримала не сумісні з життям травми та померла у кареті швидкої допомоги. Тілесні ушкодження різного ступеня зазнали 37-річна пасажирка того ж автомобіля, а також 40-річна пасажирка Ford», — розповіли в поліції.

Наразі слідчі вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській областіФото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, 8 квітня увечері на перехресті проспекту Ювілейного та вулиці Гвардійців Широнінців сталася смертельна ДТП. Автівка наїхала на 31-річного чоловіка, після чого зникла з місця аварії. Чоловік загинув.

Джерело

Новости Харькова